EECh, EEJCh& FI Ch

Fiona KS von der Königsleite:

Derby1 (nose 4h), Solms1, VGP1b (329p./ÜF), HN, sil., spl., IKP 2.price, Schweißprüfung 1a.

HD:A/A, ED/OD:0/0.

Show: excellent, 4 x CAC, 2 x Cacib, V2 and V5 in Kleemann 2013 Niederbayern and Kleemann 2016 Laa an der Thaya, Austria.

Tests in Finland: Youth Class 1. price, Open Class 1.price.

Pedigree: http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekN...

Sire: Eiko KS von der Zista

Dam: Annabelle KS von der Königsleite


Fiona is a very strong-minded bitch possessing huge working abilities especially at water work as well as in the field. She searches with the best style and points very steadily all kinds of game allowing the hunter to approach to the right distance to shoot.

Fiona´s passion lies in retrieving at water and field, she loves to track and is very calm and concentrated at her work in blood trail. Fiona is an absolute queen of my pack and she needs a very steady, determined hand to show her best qualities.

At the age of five she was able to achieve a Kleemannsieger-title at the most appreciated test for GSP in Austria, Laa an der Thaya. She was the first KS-dog trained in Scandinavia for this demanding test.

Fiona was put to sleep at the age of 8,5 years due to an aggressive bone cancer.


***************************************************************


Fiona on yläpäisesti hakeva, vahvaluontoinen narttu, joka omaa erinomaiset jäljestys- ja nouto-ominaisuudet. Se on suorittanut HN eli saksalaisen kovuuskokeen villikissalle 10 kuukauden ikäisenä. Fionan työskentely on näyttävää, mutta se vaatii ohjaajaltaan vahvaa auktoriteettiä. Nuorena sillä oli erittäin räjähtävät avanssit, mutta ne on otettu useampaan otteeseen pois Euroopan kokeita varten, joten sillä metsästetään nykyään saksalaistyyppisesti ilman avanssia. Se on älykäs ja vahva koira, joka sen takia vaatii ohjaajaltaan myös nopeutta ja tahtoa.

Königsleiten F-pentue on D-pentueen uusinta. D-pentueessa on 12 koiraa (synt. 09.07.2009) ja yhdellätoista erinomaiset koetulokset:

(10 x D1, 1 x D2, 10 x S1, 5 x VGP1, 2 x VGP2, 4 x IKP1, 1 x IKP2, 1x Dressur 1, 9 x V ulkomuodosta, 1x CACIB, 4 x HD:A). Koko pentue on virheetön hampaiden ja kivespuutosten jne. suhteen.

Fiona saavutti maailman arvostetuimman tittelin; Kleemann-Sieger, vuonna 2016 Itävallassa ensimmäisenä Skandinaviassa koulutettuna lyhytkarvaisena saksanseisojana.


Fiona on K- ja M-pentueeni emä. K-pentueellani sain Saksanseisojakerhon vuosikokouksessa 2018 kasvattajapalkinnon. Pentueessa oli isänä tuontini Prinz KS vom Theelshof ja sen kahdeksalla koiralla oli alle kaksivuotiaana KAER-kokeesta palkinto (kuusi ykköspalkintoa, yksi kakkos-ja yksi kolmospalkinto).